Planera bröllopet med bröllopsmässor

Är du i full färd med att planera inför ditt bröllop? Då ska du definitivt besöka några av Sveriges bästa bröllopsmässor. Här finns gott om inspiration i form av proffsiga utställare som visar upp nya kollektioner och spännande nyheter. Läs mer här om hur du planerar bröllopet genom att besöka inspirerande bröllopsmässor runt om i landet,

Bröllopsfeber

Det finns en hel del att planera både när det gäller själva bröllopsfesten och ceremonin. Oavsett hur stora eller små drömmar du har, om det rör sig om ett bröllop hemma i trädgården eller på ett ståtligt slott, är bröllopsmässan Bröllopsfeber ett absolut måste. Du kan se fler bröllopsmässor här och det finns goda möjligheter att hitta en nära dig. Varje år arrangeras det nämligen bröllopsmässor över hela landet, från Helsingborg och Malmö i söder till Kalmar, Göteborg och Stockholm i norr. Högsäsong för dessa mässor inträffar framför allt under våren och hösten med tanke på att många bröllop bokas in under sommar- och vintermånaderna.

Bröllopsinspiration

Låt dig inspireras av fantastiska modevisningar som hjälper dig att hitta din drömklänning. Botanisera bland vackra accessoarer, dekorationer och prova bröllopstårta. Få tips om vilken underhållning du kan satsa på inför bröllopsfesten och få hjälp med vilka inbjudningskort som passar bäst. Det finns en hel del aspekter att ha i åtanke när det gäller att planera ett bröllop. Inte minst budgeten spelar roll för vad som är möjligt. En bröllopsmässa kan ge dig värdefulla tips kring gästlista, bordsplacering, val av meny, checklistor, aktiviteter och önskelistor. Ett besök på en bröllopsmässa är med andra ord att betrakta som en ren investering. Som besökare får du dessutom möjlighet att delta i tävlingar och vinna fina priser. Över 200 leverantörer och företag finns på plats, vilket gör att du kan knyta värdefulla kontakter inför bröllopet.

Möhippa

Glöm för all del inte bort möhippan! Ofta arrangeras den av brudens bästa vänner och brukar innebära roliga och lite tokiga upptåg. Vad sägs till exempel om att köpa sexleksaker hos fyndiq

till en riktigt fnittrig möhippa där bruden överraskas med erotiska underkläder inför bröllopsnatten? Här finns ett stort utbud av värmande massageoljor, vuxenleksaker, feromonsprayer, sextärningar med förslag på spännande ställningar och mycket mer. En självhäftande push-up bh kan vara precis vad bruden behöver inför den stora dagen. Frakten är dessutom mycket billig och med lite planering hinner paketet komma fram i tid.

Planering

Oavsett om du ska planera ett bröllop, en möhippa eller besöka olika bröllopsmässor är det viktigt att vara ute i god tid. Ont om tid är bröllopsplaneringens värsta fiende. Ingen vill behöva stressa när det gäller att hitta klänning, hyra lokal, boka limousine eller hitta en catering som kan ställa upp i nödläge. Ge dig själv gott om tid att inspireras och bröllopet kommer att bli precis lika fantastiskt som du vill att det ska bli.