Om oss

meet our people

 

Varmt välkommen till den här sajten – roligt att du har hittat hit! Vi som driver den här sajten gör det på ideell basis med syfte att lära, informera och tipsa läsare om värden, och inte minst Worldvaluesday som är ett event om just det breda området värden.

Vad är värden? Värden är ett ord som många av oss har hört, men som samtidigt kan vara svårt att definiera på ett bra sätt. Värden är något som styr våra tankar om välmående och vår syn på andra människor runt omkring oss. Värden är dessutom något som vi ständigt skapar och kan utveckla. Det är alltså aldrig försent att omvärdera sina tankar och åsikter inom ett specifikt område, även om det kan kännas svårt. Det finns dessutom alltid hjälp och inspiration att få.

Vad kan du läsa om hos oss? Fokus på den här sajten kommer alltså ligga på Worldvaluesday. Det är ett stort och internationellt event som syftar till att lära ut och informera om vikten av värden inom en organisation. Det gäller såväl internt som externt. Att öka kunskapen om värden och välmående såväl på arbetsplatsen som i privatlivet är alltså målet. Det här gäller inte minst inom skolvärlden och bland unga, som kanske ännu inte har haft möjligheten att kunna utveckla sina tankar om välmående och värden. På Worldvaluesday får man som student även möjligheten att få veta mer om praktikplatser runt om i världen. Det här – och mycket mer – kan du läsa om och få djupare information om på den här sidan.