NRF – Världens största retailmässa

En gång om året hålls världens största retailmässa. Retailmässan för år 2020 hölls den 6:e januari i New York. NRF-retailmässan står egentligen för återförsäljningsmässa och där möts hundratusentals människor från olika företag över hela världen. Anledningen varför den är så stor är för att man vill föra samman en hel industri från världens alla hörn och sprida den nyaste teknologin.

På detta sätt skapas värdefulla samarbeten och bättre förutsättningar för framtidens industri. Här kan man lyssna på inspirerande talare, knyta värdefulla kontakter och få nya idéer. Här finns möjligheter till nya investeringar eller idén om att starta ett företag kan få inspiration och information. Många stora företag agerar som sponsorer för att hjälpa till att finansiera NRF-retailmässan och ett stort antal VDs och motivationstalare inspirerar andra genom föredrag och workshops. På mässan år 2020 hade man bland annat presentationer av de mest utvecklade och nyaste teknikerna som finns att tillgå på marknaden. Bland annat ny robotteknik, virtuella redskap, AI, smarta lokaliseringstekniker som hittar information från kunders intressen via deras telefoner, eller fantastiska virtuella speglar som visar plagget från företagsbutiken i spegeln utan att kunden behöver ha på sig plagget fysiskt!

Den senaste tekniken i kassasystem

På denna fantastiska stora mässa kan man också få uppdateringar om den allra senaste tekniken. En smart lösning idag för både det mindre och större företaget är molnbaserade kassasystem som ger en mängd olika möjligheter för ett uppdaterat och modernt kassasystem! Vad är då ett molnbaserat kassasystem? Ett molnbaserat kassasystem går ut på att det är baserat på ett automatiserat datasystem som sköter allt online. I ett molnbaserat kassasystem uppdateras allt automatiskt och har en kassafunktionalitet som faktiskt kan överträffa dina kunders förväntningar!

Fördelen med molnbaserade kassasystem

Det finns många smarta fördelar med molnbaserade kassasystem. Detta högteknologiska system gör det möjligt att ha sitt kassasystem mobilt och är säkert krypterat. Man behöver inte längre ha en stationär kassa utan man kan till exempel genom en smart app som är kopplad till systemet, möta kunden ute i butiken och kunden kan bli glad för snabbare hjälp utan att behöva köa till de traditionella kassorna. Man kan räkna med en ökad försäljning då kunderna blir mer nöjda genom att slippa köerna och kunden kan fråga något om varan samtidigt som hen betalar direkt!

Ett molnbaserat kassasystem är kostnadseffektivt och miljövänligt. Systemet drar inte lika mycket ström som en vanlig kassa och dessutom har detta system konkurrenskraftiga priser på marknaden. Molnbaserade kassasystem är användarvänliga och lätta att förstå.

Framtiden är här på NRF-retailmässa

NRF-retailmässa lyfter fram de allra bästa fördelarna för ditt företag. Molnbaserade kassasystem som presenterats på denna mässa passar dessutom extra bra till småföretagarna eller de som nyligen startat upp sitt företag. I början är man extra försiktig med merkostnader och då passar detta kassasystem utmärkt då det är både billigare och mer effektivt. Man får nöjda kunder redan från start och alltid uppdaterad support från det automatiserade systemet. En annan smart funktion som molnbaserade kassasystem har, är att de kan ha självutcheckning för kunder. Med detta menas med att man på utvald plats har skanners som kunden endast själv kan skanna sina varor med. På så sätt vinner man både ökade köp och spar tid. Framtidens lösning är här med detta smarta molnbaserade kassasystem som gör att man får mer nöjda kunder och ett effektivare företag!